Over Lavar Laserontharing

LAVAR Laserontharing werkt volgens de nieuwste methoden en technieken. De behandelaar  is een AGB gekwalificeerde zorgverlener voor ontharingstechnieken en is aangesloten bij de Anbos, de brancheorganisatie voor de uiterlijke verzorging.

 

Uw behandelaar, Leyla Var heeft leer- en werkervaring opgedaan in diverse praktijken in Nederland en in het buitenland. Ook blijft zij de erkende nascholingen doen en bezoekt zij relevante congressen om haar kennis up-to-date te houden. Door van passie werk te maken kan zij mensen op het gebied van schoonheid met name laserontharing op kwalitatief hoog niveau optimaal bedienen. Haar werk creëert een frisse en zelfverzekerde blik bij klanten en zorgt voor een lange termijn relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. 

 

Bent u op zoek naar definitief ontharen met laser? Dan bent u op het juiste adres: de specialist in laserontharing! LAVAR Laserontharing hecht veel waarde aan klanttevredenheid, deskundigheid, een eerlijke advies en een persoonlijke benadering. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vraag. U bent van harte welkom bij ons in de praktijk!

 

 

Waarom Lavar?

 
 • Vrijwel pijnloos, veilig en effectief ontharen
 • Gekwalificeerd personeel
 • Effectiever dan Intens Pulsed Light (IPL)
 • Minder behandelingen
 • Veilige behandelingen het hele jaar door
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Vrijwel geen hersteltijd
 • 85% heeft genoeg aan 6-8 behandelingen
 • Geen medicatie of voorbehandeling nodig
 • Snelle behandelingstijd
 • CreĆ«ert zelfvertrouwen!

Definitief ontharen

 

Wanneer een haar goed vastzit in het haarzakje (groeifase) en dus volledig wordt verwarmd tijdens de behandeling, zal hieruit geen nieuwe haar meer kunnen groeien. Dus weg is weg. Wil dat dan zeggen dat je voor de rest van je leven haarvrij bent? Waarschijnlijk niet voor 100%. Na 6 tot 8 behandelingen zal het behandelde gebied er vrijwel haarvrij uitzien. Er blijven echter donsharen achter en deze kunnen zich in de loop van de jaren onder invloed van hormonen, medicatie of overmatige irritatie tot nieuwe volwassen haren ontwikkelen. Deze haren kunnen dan weer permanent worden verwijderd. Er is een troost, het totale aantal haarzakjes is al voor je geboorte bepaald. Je ontwikkelt geen nieuwe haarzakjes meer tijdens je leven.

 

De voordelen van een Soprano ICE

 

Wij werken met de Soprano ICE, de meest veilige lasermethode. Bij de behandeling met de Soprano ICE laser wordt de warmte vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De constant koelende laserkop zorgt ervoor dat de behandeling als prettig ervaren wordt. Het licht van de laser wordt door het pigment van een haar geabsorbeerd en omgezet in warmte. Deze warmte vernietigt de haarfollikel. Het laser ontharen gebeurt op deze manier vrijwel zonder pijn en het resultaat is langdurig. Bovendien zijn er minder, slechts 6 tot 8, behandelingen nodig. Door de innovatieve eigenschappen van de Soprano ICE laser kunnen we ook de lichtere haren en een donkere huidskleur behandelen.

 

Veilig ontharen het hele jaar door

 

De Soprano ICE is voorzien van een SHR modus. Deze zorgt ervoor dat haarzakjes geleidelijk opgewarmd worden zodat er geen nieuwe haar meer kan uitgroeien. De veiligheid en het comfort van de behandeling wordt hiermee enorm verhoogd. Door het extreem koelend handstuk (ICE genaamd) in combinatie met de SHR module, kunnen alle huidtypen veilig en effectief behandeld worden.

.