Werkwijze

Om de definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen en om u goed van dienst te kunnen zijn hanteren wij de volgende werkwijze:

1

Intakegesprek
Voor de intake is het van belang dat wij kunnen zien welke kleur en structuur de haartjes hebben. Voor de vervolgbehandelingen is het nodig dat u gladgeschoren komt.

 

Voordat wij beginnen met de behandeling, voeren wij een intakegesprek met u. Hierin leggen wij uit wie wij zijn, hoe wij te werk gaan en hoe ontharen met de Soprano Ice Laser werkt en wat de voorwaarden zijn. Eventuele specifieke wensen kunnen in dit gesprek ook worden besproken. Dit gesprek is verplicht.

 

Maak gebruik van ons afspraakformulier of boek telefonisch een intakegesprek.

 

2

Voorbereiding voor uw eerste behandeling
Ook tijdens het behandeltraject met de Soprano Ice Laser is het absoluut af te raden om de haren te epileren (elektrisch, pincet, harsen, waxen, epilady, ontharingscrème, touwtechniek). Epileren heeft namelijk tot gevolg dat de haarzakjes (tijdelijk) leeg zijn, waardoor de behandeling geen effect heeft.


Tijdens het behandeltraject met de Soprano Ice Laser scheert u zelf voorafgaand aan de behandeling het te behandelen gebied. Wij verzoeken u dit zorgvuldig te doen. Dit voorkomt onnodige huidirritatie.

 

3

De behandeling

Onze specialisten tekenen het te behandelen gebied af met potlood en brengen op dit gebied een gel op de huid aan. De gel zorgt voor een goede geleiding van de Soprano Laser en de gel werkt ook nog eens verkoelend. Ter indicatie heeft men gemiddeld tussen de 6 en 8 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

 

 

4

Na de behandeling
We maken het behandelde gebied schoon en smeren dit in met een verzachtende crème. De crème brengt de huid tot rust en u kunt meteen weer verder met uw dag. Wel raden wij u wel aan om uw huid de nodige rust te gunnen. Het is raadzaam om 1 week voor en 1 week na de behandeling niet uitgebreid te zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Uw huid moet simpelweg even tot rust komen.

 

Voorzorgsmaatregelen tijdens de behandelingen
Laserlicht is schadelijk voor de ogen. U moet daarom tijdens de behandelingen een veiligheidsbril dragen. Deze bril krijgt u tijdens de behandeling van de specialiste.

.